Suport

Condiții de lucru și site-uri agregate

Pentru a putea începe tranzacționarea cu ajutorul euplătesc.ro, trebuie sa completați cererea de aderare. Completarea acestei cereri este foarte simplă și, în mod normal, nu ar trebui să dureze mai mult de 30 de secunde.

Site-uri agregate
Înainte de a completa cererea de aderare la sistemul nostru de procesare online, vă rugăm să verificați că site-ul dvs respectă cerințele de mai jos.

Prevenire frauda

Tranzacționarea pe Internet are un potențial imens și este o metodă de vânzare/promovare pe care orice companie dorește să o folosească în mod serios. Cu toate astea, înainte de a fi online, trebuie să vă asigurați că sunteți informat.

Proceduri
Sunt o serie întreagă de proceduri care le puteți aplica pentru a reduce riscul tranzacționării online. Vă rugăm să luați în considerare procedurile de mai jos și să le adaptați specificului afacerii dvs.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.