EuPlătesc.ro
Platformă securizată.
Procesare 3DSecure.
Tranzacționare on-us.
Modalități multiple de plată.
Procesare multi-currency.
Interfață multi-lingvă.
Rapoarte complexe.
Decontare rapidă.
Webservice.
PCI-DSS compliant.
și multe altele...
EVOLVED ECOMMERCE

Securitate avasantă

EuPlătesc.ro este o platformă tehnică certificată și validată conform standardului PCI-DSS Level 1. Acest lucru permite comercianților și băncilor să aibe la dispoziție o platformă de plăți online sigură.

Scalabilitate

Dezvoltat modular astfel încât sa poată fi utilizat și integrat cu orice domeniu de activitate: IT, turism, electronice, servicii, universități, IFN, Bănci, bilete, cărți, asigurări, produse diverse, etc.

Simplu și rapid

Am creat module dedicate care permit activarea plăților online în câteva minute indiferent de domeniul de activitate în care activați. La cererea dumneavoastră, putem implementa noi modulul de plată.

7 ani de procesare. 8 parteneri principali.


Dinamism și viteză de reacție

Dorim crearea de parteneriate de lungă durată care să asigure o colaborare benefică pentru toate parțile implicate.
Procesăm toate tipurile de carduri emise sub siglele VISA și MarterCard / Maestro în parteneriat cu băncile acceptatoare. Totodată, procesăm și tranzacții prin SMS, ordin de plată și transfer bancar.

Află mai multe

Noutăți tehnice


Rate dinamice

Rate dinamice

Interfața de plată online detectează în timp real dacă este introdus un card de credit care participă într-un program de rate online și îi afișează clientului posibilitatea de a finaliza tranzacția în rate online fără dobândă.

Rate dinamice, mai 2014

Discount și loialitate

Discount și loialitate

Pe baza cerințelor primite de la bănci și de la comercianți am dezvoltat un modul care permite acordarea de discount în timp real și asigură loializarea clienților. Modulul este scalabil și flexibil putând fi activat și dezvoltat cu ușurință.

Discount și loialitate, ianuarie 2014

Click4pay

Click4pay

Serviciul Click4pay a fost dezvoltat pentru a ușura procesul de plată online cu card bancar, în aceleași condiții de securitate a tranzacției online. La urmatoarele plăti efectuate, vor fi afișate detaliile sumare ale cardului bancar utilizat la tranzacția inițială, urmând ca dumneavoastră să introduceți doar parola 3DSecure, pe pagina băncii emitente a cardului.

Click4pay, septembrie 2013


Servicii personalizate

În cazul în care domeniul dvs. de activitate este deosebit și necesită o atenție și o analiză suplimentară, vă punem la dispoziție două opțiuni:

Personalizare

Fiecare client este unic în felul său și poate necesita o atenție și o implementare deosebită pe măsura complexității serviciilor oferite de acesta. Avem posibilitatea să acordăm suport tehnic pentru cei mai exigenți clienți și cele mai complexe implementări de integrare cu sisteme informatice complexe.

Contactați-ne

Implementare

În cazul în care doriți vă putem pune la dispozitie resursele necesare implementării modulului de plată. Tot ce trebuie să faceți dvs este să ne spuneți!

Contactați-ne