Servicii HoReCa

Acceptă plăți rapid, ușor și sigur în restaurantul tău.

Crește fluxul de numerar și eficiența restaurantului tău

Metodele de plată online fac procesul de plată mult mai simplu atât pentru comerciant, cât și pentru consumator. EuPlătesc îți pune la dispoziție soluții de plată personalizate pentru restaurantul tău.

Crește fluxul de numerar

Pune la dispoziție clienților metode de plată moderne pentru a fideliza clienții și pentru a atrage noi clienți prin acceptarea comenzilor online.

Economisește timp și bani

Uită de introducerea manuală a tranzacțiilor în sistemele de contabilitate, cu EuPlătesc poți automatiza

Gestionează afacerea

Prin platforma EuPlătesc ești la un click distanță de rapoarte actualizate privind tranzacțiile lunare.

Soluții de plată pentru agențiile de turism

Când este vorba de o vacanță sau chiar de un concediu de scurtă durată, tot mai mulți oameni compară ofertele turistice pentru a lua o decizie și dacă alegerea vacanței se face online cu minim de timp, de ce nu s-ar face și plata în același mod?

Deși plata directă la agențiile de turism poate părea un dezavantaj relativ minor pentru cineva care dorește să-și petreacă vacanță în țară, pentru un turist străin care dorește să-și petreacă vacanța în România este un adevărat obstacol, de aceea este important să oferi metode de plată flexibile.

Oferă o experiență de plată diferită cu metode de plată moderne și flexibile.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Credite Online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Plata in rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

Link de plata

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Plata recurenta

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Plata prin SMS

Este cea mai simplă și sigură modalitate de plată virtuală, deoarece cumpărătorul nu trebuie să dețină un card de credit sau date bancare.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.