Ecommerce

EuPlătesc este partenerul tău în gestionarea afacerii online.

Soluții de plată care se potrivesc oricărui tip de afacere online

Fie că ești la început de drum sau ai o afacere stabilă și dorești să îmbunătățești experiența clienților, să reduci costurile afacerii și să micșorezi rata abandonului la coșul de cumpărături, ai nevoie de un procesator de plăți. EuPlătesc îți pune la dispoziție metode de plată flexibile și sigure care te vor ajuta să pui bazele unei afaceri online de succes.

Maximizează profitul

EuPlătesc te ajută să îți duci businessul în online, să atragi noi clienți și să-ți mărești piața de desfacere.

Checkout rapid

Crește numărul tranzacțiilor prin metode de plată rapide și sigure care oferă clienților o experiență de plată plăcută.

Ia decizii mai ușor

Accesează constant rapoartele actualizate pentru a urmări volumul vânzărilor și ia decizii rapide bazate pe realitate.

Avantajele metodelor de plată pentru magazinele online

Pentru a începe tranzacționarea online ai nevoie de un cont special de comerciant pentru Internet. Dacă ai deja un cod de comerciant la bancă, deschis pentru comerț pe Internet, serviciul „Procesare plăți” este ceea de ce ai nevoie pentru o tranzacționare sigură pe Internet.

EuPlătesc.ro îți oferă un cod de comerciant pentru Internet și procesarea plăților online într-un singur pachet: Comerț Online. Acest pachet se potrivește perfect firmelor mici sau care încep acum o afacere online. Te va scuti de birocrație, de eforturi inutile și vei găsi, rapid, răspunsuri la întrebările tale. Avantaje:

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Credite Online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Plata in rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

Link de plata

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Plata recurenta

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Plata prin SMS

Este cea mai simplă și sigură modalitate de plată virtuală, deoarece cumpărătorul nu trebuie să dețină un card de credit sau date bancare.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.