QR bLink Pay

Metoda de plata sigura si rapida pentru site-uri fara shopping cart.

Acceptă plăți rapid și sigur prin QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi cu succes în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

De ce să alegi plata prin QR bLink Pay?

QR bLink Pay poate fi utilizat pentru donații, facturi, abonamente și produse, în special pentru website-uri fără shopping cart.

Această metodă de plată se bazează pe adăugarea în paginile comerciantului a unui buton/link de plată care redirecționează clientul pe o interfață securizată oferită de EuPlătesc.ro, unde acesta va introduce detaliile personale în vederea procesării comenzii.

Implementează chiar astăzi QR bLink Pay

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata online cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Plata recurentă

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Plata in rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Link de plată

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Credite online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Soluții contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificări EuPlătesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.