Plata recurenta

Oferă acces instant la produse și servicii cu plată în rate.

Oferă acces instantaneu la credite flexibile oricând și oriunde

Oferă clienților tăi libertatea financiară pe care o merită pentru a se bucura de cumpărăturile online, integrează plata în rate. Astfel, după ce comanda a fost plătită, vei încasa în următoarea zi suma integrală iar clientul tău va plăti ratele lunare fără dobândă către una din băncile partenere. Lasă clienții să aleagă când și cât achită, iar tu bucură-te de creșterea numărului comenzilor și valoarea coșului de cumpărături.

De ce să alegi plățile în rate?

Plățile în rate oferă clienților tăi putere de cumpărare mai mare, ceea ce înseamnă că oamenii cheltuie mai mult, plata este garantată, iar rata returului scade.

Cumpărătorii cu bugete lunare reduse caută cele mai bune produse la cele mai accesibile prețuri. Cu plățile în rate, cumpărătorii pot opta pentru produse și servicii care sunt ușor accesibile prin rambursări extinse.

Oferă flexibilitate și comoditate clienților tăi printr-o metodă de plată alternativă.

Soluțiile alternative de plată permit clienților tăi să își planifice mai bine bugetul pentru cumpărăturile repetate.

Atrage clienți noi și dezvoltă relații durabile cu ajutorul EuPlătesc.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata online cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Plata recurenta

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Link de plata

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Credite online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.