TBI Pay

Crește vânzările afacerii tale cu soluțiile financiare oferite de TBI Pay.

Oferă acces instantaneu la credite flexibile oricând și oriunde

Această metodă de plată este oferită în parteneriat cu TBI Pay, unul dintre principalii furnizori de servicii de creditare ce activează pe piața din România. Clienții dumneavoastră vor beneficia de un credit cu aprobare rapidă, proces 100% online, astfel încât să obțină produsul/serviciul dorit cât mai rapid. Returnarea creditului către TBI Pay cade în sarcina cumpărătorului conform contractului de credit, iar dumneavoastră veți primi integral suma.

De ce să alegi TBI Pay?

Lasă clienții să aleagă când și cât achită, iar tu bucură-te de creșterea numărului comenzilor și valoarea coșului de cumpărături.

Cu TBI Pay oferi acces unui număr mai mare de clienți care pot cumpăra mai mult din magazinul tău online.

Cu TBI Pay primești 100% din contravaloarea bunurilor vândute conform condițiilor de decontare agreate în timp ce clientul returnează suma în rate către TBI Pay.

Cu TBI Pay clientul primește aprobarea creditului în câteva minute, iar semnarea contractului se face online.

Soluțiile TBI Pay pot fi integrate rapid în afacerea ta, fie că e online sau offline.

Oferă clienților tăi acces la credite rapide și sigure prin TBI Pay.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata online cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Plata recurenta

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Plata in rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Link de plata

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Terminal virtual

Metodă de plată care îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.