Despre noi

De 17 ani contribuim la creșterea și dezvoltarea afacerilor românești

Oferim soluții flexibile, sigure și inovatoare de plată care ajută companiile să atragă clienți noi și să-i păstreze pe cei existenți, să dezvolte relații durabile cu partenerii de afaceri, să proceseze plățile și să simplifice operațiunile de plată. Avem experiență vastă în furnizarea serviciilor de integrator de soluții e-commerce și procesator de tranzacții online cu carduri bancare, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

Misiunea noastră

EuPlătesc are misiunea de a oferi o metodă prin care orice comerciant cu un magazin online și dorință de tranzacționare online să se simtă în siguranță cu serviciile oferite de noi.

Obiectivul principal

Obiectivul principal al EuPlătesc.ro este de a asigura un mediu sigur și transparent unde comercianții își pot desfășura activitatea de a vinde sau cumpăra online, fără riscul de a fi supuși fraudelor online.

De ce să alegi EuPlătesc?

Suntem procesatorul de plăți online care oferă metode de plată cu o securitate sporită pentru ca tu să te poți concentra pe diversificarea gamei de produse și servicii.

Un nivel înalt de securitate este absolut necesar când vine vorba de tranzacționarea online, de aceea te ajutăm să detectezi fraudele online în timp real prin sistemul dezvoltat de Visa și Mastercard, și furnizat de EuPlătesc.ro.

Beneficiați de suport online, telefonic sau email, în intervalul 09:00 – 17:00, de luni până vineri.

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți automate la intervale de timp regulate.

Răsplătim încrederea care ne este acordată, astfel suntem receptivi la nevoile tale și îți oferim servicii personalizate.

Oferim servicii de calitate astfel încât clienții noștri să-și poată onora promisiunile față de proprii clienți.

Îți oferim tot ce ai nevoie pentru afacerea ta online. Experiența, resursele și serviciile noastre reprezintă soluția ideală pentru tine și clienții tăi.

Diminuează tentativele de fraudă online

Încrederea este secretul oricărei afaceri de succes, iar încrederea este bazată pe siguranță. Te vom contacta înainte de a te hotărî să devii partenerul nostru, astfel încât să te familiarizezi cu experiența și suita noastră de soluții. Insistăm pe soluții de securitate sporită astfel încât clienții noștri să se poată concentra pe diversificarea gamei de produse și servicii oferite.

Un nivel înalt de securitate este imperios necesar când vine vorba de tranzacționare pe Internet.

Soluții globale de e-commerce

Crește traficul

Afacerea ta se bucură de trafic mai mare, respectiv cresc vânzările și cifra de afaceri.

Cresc vânzările

Creșterea vânzărilor și a cifrei de afaceri prin atragerea clienților care preferă cumpărăturile online.

Vânzări online

Pandemia a făcut ca marea majoritate a afacerilor să treacă în online, astfel vânzările online au devenit vitale pentru absolut orice tip de business.

Siguranță

Nu este suficient doar să ai vânzări online, este important ca acestea să poată fi realizate în siguranță.

Soluții contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificări EuPlătesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.