Click4Pay - Simplu, Rapid, Securizat

Descoperiți serviciul nostru Click4Pay, special creat pentru a vă ușura experiența de plată online cu cardul bancar, asigurând în același timp standarde ridicate de securitate.

Ușurință la Prima Plată:

La prima utilizare a serviciului nostru, vă invităm să activați Click4Pay atunci când introduceți detaliile cardului. Acest pas vă oferă avantajul de a experimenta ulterior plăți online mult mai rapide și mai eficiente.

Card Salvat, Plată Simplificată:

După activare, la următoarele plăți, aveți opțiunea de a utiliza cardul salvat fără a reintroduce toate detaliile. Plata devine astfel un proces fluent, economisindu-vă timp prețios și eliminând barierele inutile.

Securitate Fără Compromis:

Ne-am asigurat că datele cardului dvs. nu sunt niciodată stocate în clar. Click4Pay respectă cele mai înalte standarde de securitate pentru a vă proteja tranzacțiile online.

Control Total:

Vă oferim posibilitatea de a gestiona cardurile salvate în mod convenabil. Puteți șterge oricare dintre acestea printr-un simplu clic pe butonul „x” din dreptul cardului, oferindu-vă controlul asupra informațiilor stocate.