Termeni si conditii

Această pagină care descrie termenii și condițiile de utilizare ale acestui Site a fost actualizată în data de 26.05.2018, completată și revizuită în 29.01.2024.

Bine ați venit pe site-ul www.euplatesc.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare ale acestui Site prezentate mai jos cât și Politica de confidențialitate împreună cu detalierea aspectelor privitoare la protecția datelor cu caracter personal ca parte integrantă din acești Termeni și condiții. Accesul/vizitarea acestui Site (www.euplatesc.ro, hd1.euplatesc.ro, manager.euplatesc.ro, secure.euplatesc.ro și alte subdomenii ale euplatesc.ro, euplătesc.ro) de către dumneavoastră se supune Termenilor, condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

EuroPayment Services SRL, denumită în continuare și EuPlătesc sau EuPlatesc, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-urilor din domeniile euplatesc.ro și eupayment.eu își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestor websiteuri, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

EuroPayment Services S.R.L. respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege. Sistemul nostru informatic vă pune la dispoziție metode adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum și a operațiunilor, tranzacțiilor pe care aceștia le efectuează prin intermediul www.euplatesc.ro, hd1.euplatesc.ro, manager.euplatesc.ro, secure.euplatesc.ro și alte subdomenii ale euplatesc.ro, euplătesc.ro.

Aplicabilitate

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate websiteurile din domeniile euplatesc.ro, euplătesc.eu, europayment.services și eupayment.eu pentru care EuroPayment Services SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate websiteruile din domeniile euplatesc.ro, euplătesc.eu, europayment.services și eupayment.eu, în forma actuală sau viitoare, cât și prezentul website vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site și/sau Siteuri în cele ce urmează.

Drepturi de autor

EuroPayment Services SRL este autorul site-urilor și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d. sunt proprietatea EuroPayment Services SRL sau sunt licențiate de EuroPayment Services SRL pentru a fi folosite.

Licențe de utilizare

EuPlătesc vă acordă o licență limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea EuroPayment Services SRL. Această licență nu include:

  • revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informațiilor prezentate pe Site;
  • download-ul sau copierea informațiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea și analiza datelor.

EuPlătesc vă acordă o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina de intrare (home page) a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie EuPlătesc sau un partener/afiliat al acestuia de o manieră falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordată nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a denumirii EuPlătesc fără acordul prealabil scris al EuroPayment Services SRL.

Conținutul Site-urilor, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al EuroPayment Services SRL.

Mărci

Denumirea EuPlătesc este marcă înregistrată și este deținută de către EuroPayment Services SRL – certificat de înregistrare a mărcii nr. 135485. Domeniile euplatesc.ro, eupayment.eu, europayment.services și euplătesc.eu sunt deținute de către EuroPayment Services SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelui EuPlătesc, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a EuroPayment Services SRL este interzisă și se pedepsește conform legii. Utilizarea neautorizată a acestora revocă imediat licențele acordate de către EuPlătesc, conform cu cele de mai sus.

Condiții de utilizare. Garanții.

Site-ul este furnizat de către EuPlătesc pe o bază „așa cum este” și „atât cât este disponibil”. EuPlătesc nu garantează că Site-urile, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la EuPlătesc.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, EuroPayment Services SRL fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. EuroPayment Services SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. EuroPayment Services SRL nu acordă niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile și produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie într-o ofertă de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o ofertă din partea EuPlătesc vă rugăm să completați cererea de ofertă.

Securitate

Dacă utilizați Site-ul, sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Siteuri cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat EuPlătesc pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cât mai rapid un nou set.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Utilizatorii Site-urilor pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale EuPlătesc sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, emailuri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonalizați o altă persoană sau entitateEuPlătesc își rezervă dreptul, dar nu și obligația de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați lui EuPlătesc și partenerilor/afiliaților săi licența/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licențiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afișa pe orice fel de medii, în toată lumea. Acordați dreptul lui EuPlătesc și partenerilor/afiliaților săi de a utiliza numele pe care l-ați trimis în conjuncție cu informația, dacă aceștia vor decide astfel. Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral EuPlătesc sau partenerii/afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

Minori

EuPlătesc nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. EuPlătesc poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, achiziționate de către un adult. Minorii pot achiziționa aceste produse numai sub supravegherea unuia dintre părinți sau a tutorelui legal. Cardurilor bancare și plățile prin transfer bancar pot fi utilizate numai de către adulți. Plățile prin SMS se pot efectua de către adulți. Plățile prin SMS se pot efectua de către minori numai sub supravegherea unuia dintre părinți sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

EuroPayment Services SRL respectă drepturile intelectuale ale altora. Dacă veți considera că munca dumneavoastră a fost copiata de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm să adresați EuPlătesc o notificare care să cuprindă:

  • descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciați că au fost încălcate;
  • indicare a locației pe Site unde apreciați că aceste drepturi au fost încălcate;
  • adresa, numărul de telefon și adresa e-mail a dumneavoastră;
  • declarație pe proprie răspundere conform căreia sunteți convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de deținătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
  • declarație notarială pe proprie răspundere conform căreia acționați cu bună credință, că notificarea este completă și corectă și că sunteți deținătorul drepturilor sau acționați în numele său.

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să accesați și secțiunea Politica de confidențialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site/Site-uri.

Protecția datelor cu caracter personal

Vă rugăm să accesați și  detalierea aspectelor privitoare la protecția datelor cu caracter personal care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site/Site-uri.

Legislație

Termenii și condițiile de folosire se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul EuroPayment Services SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul EuroPayment Services SRL.

Soluționarea alternativă/online a litigiilor (SAL / SOL)

În Monitorul oficial al României, partea I, nr.654 din 28 august 2015 a fost publicată Ordonanța Guvernului privind soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și comercianți, o transpunere în legislația națională a Directivei 2013/11/UE privind soluționarea alternativă a litigiilor în materie de consum, Regulamentului (UE) nr. 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului din 21 mai 2013 privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și a Directivei 2009/22/CE.

EuPlătesc.ro nu comercializează bunurile și serviciile comercianților înrolați.

Dacă doriți să apelați procedura de soluționare alternativă a litigiilor SAL, vă rugăm să vă adresați ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) sau accesați SOL – Soluționarea online a litigiilor.

Contact

(pentru mai multe detalii vezi și pagina contact) .

EuroPayment Services s.r.l. Adresa: Str. Ion Câmpineanu 11, Bl. Union, etaj 8, Sector 1, București, 010031, România Registrul Comerțului: J40/9950/2006 Codul de identificare fiscală, CUI RO18773866 Procesator de date cu caracter personal 5804/2007