Universitati

Oferă studenților o experiență de plată ușoară și flexibilă.

Soluții moderne de plată pentru universități

Simplitatea și automatizarea joacă un rol esențial în plata taxelor universitare. Cu EuPlătesc ai control complet și flexibilitate maximă asupra procesului de colectare a plăților prin metode de plată sigure, rapide și eficiente.

Crește numărul înscrierilor

Crește numărul înscrierilor, rata de retenție a studenților și profitabilitatea prin metode de plată inteligente.

Oferă flexibilitate

Diversifică metodele de plată online și la ghișeu și crește satisfacția studenților oferindu-le posibilitatea să plătească facturile în același mod în care cumpără online.

Economisește timp

Scade timpul investit în realizarea rapoartelor contabile, cu EuPlătesc tranzacțiile sunt înscrise automat în sistemul contabil, iar tu primești rapoarte lunare

EuPlătesc îți oferă control asupra veniturilor, te ajută să reduci costurile și să gestionezi operațiunile de zi cu zi mai eficient, oferind în același timp studenților confortul pe care și-l doresc.

Oferă o experiență de plată diferită cu metode de plată moderne și flexibile.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Credite Online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Plata in rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

Link de plata

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Plata recurenta

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Plata prin SMS

Este cea mai simplă și sigură modalitate de plată virtuală, deoarece cumpărătorul nu trebuie să dețină un card de credit sau date bancare.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.