Metode de plată online

EuPlătesc.ro este soluția de tranzacționare rapidă, solidă și inovatoare necesară pentru extinderea afacerii tale.

Ecommerce

EuPlătesc.ro îți pune la dispoziție metode de plată flexibile și sigure care te vor ajuta să pui bazele unei afaceri online de succes.

HoReCa și Turism

EuPlătesc.ro îți pune la dispoziție metode de plată personalizate care fac procesul de plată mai simplu atât pentru comerciant, cât și pentru consumator.

Corporate

Ca precursor în procesarea plăților electronice, EuPlătesc.ro are soluții care se potrivesc aproape oricărui tip de afacere.

Universități

Se spune că situațiile speciale au nevoie de soluții speciale. Dacă putem organiza cursuri online, de ce nu am plăti și taxele online?

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.