Terminal Virtual

Acceptă rapid tranzacții cu cardul de credit și de debit.

Transformă orice dispozitiv într-un terminal virtual

Ești proprietarul unei pensiuni sau administratorul unui hotel? Acum poți eficientiza procesul de plată cu ajutorul terminalului virtual oferit de EuPlătesc. Acceptă debitarea cardurilor virtuale prin platformele de rezervare.

De ce să alegi plățile prin terminal virtual?

Terminalul virtual este soluția potrivită pentru tine dacă îți dorești o metodă de plată flexibilă, accesibilă și eficientă.

Terminalele virtuale pot fi folosite de pe orice dispozitiv conectat la internet din orice colț al lumii.

Ai acces la rapoarte zilnice generate de platforma EuPlătesc care te ajută sa ai o privire de ansamblu asupra încasărilor tale și îți ușurează procesul de luare a deciziilor operaționale.

Cu terminalul virtual ai control complet asupra procesului de plată de la început până la sfârșit 24/7, astfel poți accepta mai multe plăți în același timp, într-un mediu sigur.

EuPlătesc te ajută să procesezi în siguranță tranzacțiile realizate cu cardurile de credit sau debit.

Treci la plata prin terminal virtual chiar astăzi.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata online cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Plata recurentă

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Plata în rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Link de plată

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Finanțare 100% online

În parteneriat cu TBI Bank oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.