Plata recurentă

Permite clienților tăi să efectueze plăți automate, la intervale regulate, cu cardurile emise de Visa sau Mastercard.

Asigură-te că ești plătit mereu la timp

Plățile recurente înseamnă lipsă de griji pentru tine și clienții tăi. Fii eficient și economisește resurse destinate notificării clienților în legătură cu plățile întârziate și concentrează-te pe îmbunătățirea calității serviciilor furnizate. Oferă clienților tăi un proces de plată simplificat și automatizat, pentru ca aceștia să aibă posibilitate să efectueze plăți la intervale regulate cu cardurile emise sub siglele Visa sau Mastercard.

De ce să alegi plățile recurente?

Fii în pas cu tehnologiile, nu pierde timp pentru notificarea clienților cu privire la întârzierile de plată și oferă clienților posibilitatea să evite acumularea de comisioane. 

Implementează plata recurentă și beneficiază de creșterea automată a gradului de retenție și loialitate. 

Îmbunătățește fluxul de numerar al afacerii prin plățile recurente, încasează banii de la clienți ușor, comod și fără grijă pentru comisioanele de întârziere sau termenele limită ratate.

Plățile recurente pot fi folosite pentru abonamentele lunare și anuale, taxe periodice, rate, leasing, plata facturilor și telefon, etc.

Configurează plata recurentă cu doar câteva click-uri și primești banii în contul bancar în fiecare lună, iar clienții nu vor trebui să-și amintească data scadentă. 

Uită de plățile întârziate, integrează sistemul de plăți recurente de la EuPlătesc

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata recurentă

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Plata în rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Link de plată

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Credite online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificări EuPlătesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.