Plata prin SMS

Oferă acces rapid la bunurile și serviciile tale cu o metodă eficientă de plată.

Plăți sigure la un SMS distanță

Această metodă de plată este oferită în parteneriat cu TBI Pay, unul dintre principalii furnizori de servicii de creditare ce activează pe piața din România. Clienții dumneavoastră vor beneficia de un credit cu aprobare rapidă, proces 100% online, astfel încât să obțină produsul/serviciul dorit cât mai rapid. Returnarea creditului către TBI Pay cade în sarcina cumpărătorului conform contractului de credit, iar dumneavoastră veți primi integral suma.

De ce să alegi plățile prin SMS?

Clientul tău poate realiza plata în mai puțin de un minut prin trimiterea unui mesaj fără grija privind securitatea datelor bancare.

Plățile prin SMS sunt convenabile pentru sume mici de bani, cum ar fi: taxele de membru, votul pentru o emisiune TV, credite pentru jocuri online sau mobile.

Facturarea este gestionată de către operatorul de telefonie mobilă, deoarece mesajul este trimis furnizorului de plăți mobile, el asigurând tranzacția dintre cumpărător și vânzător. 

EuPlătesc.ro are parteneriat cu toți operatorii de telefonie mobilă din țară: Orange, Vodafone, Telekom și Digi Mobil. 

Promovarea prin mesaje poate fi una dintre cele mai eficiente metode de fidelizare a clienților prin reduceri și promoții. 

Tipuri de plăți prin SMS

Clientul introduce numărul de telefon direct pe website, EuPlătesc trimite un alt cod prin mesaj pe care utilizatorul îl va folosi pentru a accesa conținutul online.​

Clientul este direcționat către o pagină web unde i se oferă un cod. Acesta trimite codul printr-un SMS și primește un alt cod care îi va permite accesul la conținutul dorit.

Utilizatorul trimite un text către numărul anunțat și primește în schimb serviciul dorit.

link de plată

Plata prin SMS aduce rezultate rapide printr-o platformă convenabilă și accesibilă.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata online cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Plata recurenta

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Plata in rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

Link de plata

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Credit online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Terminal virtual

Metodă de plată care îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.