Plata online cu cardul

EuPlătesc.ro oferă servicii gratuite persoanelor care dețin un card bancar.

Vinde ușor, sigur și rapid online

Plata online cu cardul este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care permite, în funcție de comerciant și de tipul cardului, atât plată prin puncte de loialitate cât și plată recurentă. Datorită sistemului 3D Secure plata online cu cardul este mai sigură ca niciodată.

De ce să alegi plata online cu cardul?

Scapă de introducerea manuală a tranzacțiilor în sistemele de contabilitate, acum cu integrarea sistemelor de payment online tranzacțiile sunt introduse automat, iar tu economisește timp și bani.

Plata online permite clienților efectuarea cumpărăturilor la orice oră, direct de acasă, din orice colț al lumii, de pe orice dispozitiv conectat la internet. 

Oferim siguranță în mediul online atât pentru afacerea ta, cât și pentru deținătorii de carduri în momentul efectuării tranzacțiilor. În plus, avem propriul sistem antifraudă, care oferă un nivel înalt de siguranță. 

Cu ajutorul plății online cu cardul poți crește și diversifica portofoliul de clienți, majorând volumul de vânzări prin atragerea clienților care preferă să facă cumpărături online;

Soluțiile integrate de procesare a plăților cu cardul îți oferă rapoarte financiare personalizate care te ajută să îți gestionezi mai bine resursele și să iei decizii operaționale mai bune.

Oferă o experiență de plată diferită cu metode de plată moderne și flexibile.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata recurentă

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Plata în rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Link de plată

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Credite online

În parteneriat cu TBI PAY oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificări EuPlătesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.