Link de plată

Metodă de plată flexibilă, rentabilă și foarte ușor de utilizat.

Plăți oricând și oriunde la un click distanță

EuPlătesc te ajută să îți aduci afacerea în online, să simplifici procedura de checkout și să crești rata conversiei prin link de plată. Dacă ai o afacere care oferă servicii de tip asigurare, încasare rate CASCO, turism, produse , servicii personalizate, plata diferențelor pentru comenzi modificate ulterior de către clienți, etc., atunci această metodă de plată este potrivită pentru businessul tău.

De ce să întegrezi link-ul de plată?

Poți accepta plăți online chiar dacă nu ai un website sau un magazin online, trimite link-ul generat de platforma EuPlătesc prin email sau SMS și acceptă plăți instantaneu.

Prin utilizarea link-ului de plată îți vei majora volumul de vânzări prin atragerea clienților care preferă cumpărăturile online.

Nu ai nevoie de dezvoltatori, tot ce trebuie să faci este să accesezi sistemul online de gestiune al comenzilor pus la dispoziție de EuPlătesc.ro, completezi formularul cu detalii minime necesare finalizării plății online și trimiți mesajul către client.

Link-ul de plată oferă clienților posibilitatea să efectueze plăți la orice oră, din orice colț al lumii, de pe orice dispozitiv conectat la internet, chiar dacă nu deții un magazin online, website sau aplicație mobilă.

Ai acces la rapoarte zilnice generate de platforma EuPlătesc care te ajută să ai o viziune de ansamblu asupra încasărilor tale și îți ușurează procesul de luare a deciziilor operaționale.

Tipuri de link-uri de plată

Link unic de plată

Link-ul unic trimis prin SMS sau e-mail, are specificate detaliile clientului, cum ar fi: numele, adresa, TVA și detaliile companiei.

Link de plată pentru facturi

Link-ul de plată este inclus în facturile emise de către serviciul de facturare electronică, iar clientul poate accesa link-ul direct din factură.

link de plată

Digitalizează afacerea și primește plăți instant.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Orice deținător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „Mastercard IdentityCheck”, deținătorul de card are posibilitatea de a-și defini o parolă personală care îi va confirma identitatea și proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata online cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Plata recurentă

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți în mod automat la intervale regulate de timp.

Plata în rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

Pay by Face

Metodă de plată ce utilizează tehnologia biometrică pentru o experiență de plată sigură și rapidă.

Terminal virtual

Metodă de plată cre îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Finanțare 100% online

În parteneriat cu TBI Bank oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Soluții contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificări EuPlătesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.