Metode de plată online

EuPlătesc.ro este soluția de tranzacționare rapidă, solidă și inovatoare necesară pentru extinderea afacerii tale.

Modalități de plată online pentru dezvoltarea afacerii tale

Fie că tocmai ți-ai deschis afacerea sau dorești să o extinzi, EuPlătesc.ro te poate ajuta să-ți dezvolți afacerea, punându-ți la dispoziție o gamă largă de modalități de plată online prin care clienții tăi pot plăti în siguranță datorită certificatelor de securitate TLS (Transport Layer Security).

De ce să alegi EuPlătesc?

Suntem procesatorul de plăți online care oferă metode de plată cu o securitate sporită pentru ca tu să te poți concentra pe diversificarea gamei de produse și servicii.

Un nivel înalt de securitate este absolut necesar când vine vorba de tranzacționarea online, de aceea te ajutăm să detectezi fraudele online în timp real prin sistemul dezvoltat de Visa și Mastercard, și furnizat de EuPlătesc.ro.

Răsplătim încrederea care ne este acordată, astfel suntem receptivi la nevoile tale și îți oferim servicii personalizate.

Oferim servicii de calitate astfel încât clienții noștri să-și poată onora promisiunile față de proprii clienți.

Îți oferim tot ce ai nevoie pentru afacerea ta online. Experiența, resursele și serviciile noastre reprezintă soluția ideală pentru tine și clienții tăi.

Plata online cu cardul

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care facilitează tranzacționarea online pentru toate tipurile de business.

Plata recurentă

Plata recurentă oferă clienților posibilitatea de a efectua plăți automate la intervale de timp regulate.

Plata în rate

Metodă de plată care oferă clienților posibilitatea să achite serviciul sau produsul pe care îl oferi în rate către banca emitentă a cardului de credit.

QR bLink Pay

QR bLink Pay este o metodă de plată ce se poate folosi în cazul donațiilor online, a plăților de facturi emise și trimise deja către client, abonamentelor sau produselor.

GooglePay & ApplePay

Oferă clienților o metodă rapidă de plată dar și comercianților posibilitatea de integrare nativă cât și activarea acestora, simplu și rapid, direct în pagina de plată.

Terminal Virtual

Metodă de plată care îți permite să transformi orice desktop, laptop, smartphone sau tabletă într-un sistem POS fără hardware.

Link de plată

Metodă de plată care îți oferă posibilitatea să accepți plățile online chiar dacă nu ai un website, întrucât transformă orice canal de comunicare într-un checkout.

Finanțare 100% online

În parteneriat cu TBI Bank oferim o metodă de plată online prin care clienții tăi beneficiază de credite online cu aprobare rapidă.

Ești pregătit să îți duci afacerea la următorul nivel? ​

Suntem procesatorul de plăți online care oferă metode de plată cu o securitate sporită pentru ca tu să te poți concentra pe diversificarea gamei de produse și servicii.

Tranzacționare rapidă, ușoară și sigură

EuPlătesc.ro vă oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de securitate TLS (Transport Layer Security). Sistemul proprietar de tranzacționare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluții antifraudă avansate care, împreună cu sistemul „Visa Secure” de la VISA și „Mastercard IdentityCheck” de la Mastercard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.

Solutii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate și cele mai noi tehnologii de protecție antifraudă (inclusiv 3DSecure), îți oferim un nivel înalt de securitate care îți permite să îți focalizezi atenția pe dezvoltarea afacerii, în loc să gestionezi riscurile tranzacționării online. Protejează-ți afacerea online cu ajutorul soluțiilor incluse în pachetele de servicii!

Dacă doriți mai multe informații despre serviciile noastre, sau dacă doriți să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile vă rugăm să ne trimiteți comentariile și/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secțiunii de contact.

Certificari EuPlatesc

EuroPayment Services S.R.L. este certificată PCI-DSS Level 1 – Service Provider și SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171, Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701:2019 (#05, Sistemului de Management al Confidențialității Informațiiilor) și SR EN ISO 9001:2015 (#10104, Sistemului de Management al Calității).

Acestor certificări se adaugă și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.