ja_mageia

Rata de aprobare
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Confidenţialitate PDF Imprimare Email

Introducere

EuroPayment Services S.R.L. respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege. Sistemul nostru informatic vă pune la dispoziție metode adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum și a operațiunilor, tranzacțiilor pe care aceștia le efectuează prin intermediul www.euplatesc.ro, hd1.euplatesc.ro, manager.euplatesc.ro și secure.euplatesc.ro.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniile euplatesc.ro și pentru care EuroPayment Services S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum și website-ul www.euplatesc.ro vor fi denumite generic în cele ce urmează, în mod individual sau colectiv Site și/sau Site-uri.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, și cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definiții

a.    date cu caracter personal - orice informații referitoare la o persoana fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b.    prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;

c.    stocarea - păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d.   sistem de evidență a datelor cu caracter personal - orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;

e.    operator - orice persoana fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f.     terț - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;

g.   destinatar - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;

h.   date anonime - date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;

i.     date de tip „adresă de business” - date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizații, în aceasta calitate. Datele tip „adresă de business” nu intră în categoria datelor cu caracter personal;

j.     date statistice - date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

Prelucrarea datelor cu caracter confidențial și confidențialitatea acestora

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, EuroPayment Services s.r.l., în calitate de operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 5804/2007 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar.

EuroPayment Services s.r.l. administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră ori despre o altă persoană.

Europayment Services s.r.l. folosește datele cu caracter personal colectate, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat, configurația browserului și locația dumneavoastră, în următoarele scopuri:

-      Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)

-      Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră.

-      Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.

-      Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.

-      Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

-      Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul secure.euplatesc.ro.

Suplimentar față de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul secure.euplatesc.ro implică și formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție e-Commerce pe unul din website-urile comercianților web care folosesc soluțiile EuPlătesc vor trebui completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul secure.euplatesc.ro în următoarele scopuri:

-      expedierea și facturarea produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;

-      efectuarea, procesarea și monitorizarea plății online;

-      livrarea produselor/serviciilor comandate;

-      rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele achiziționate;

-      asigurarea securității tranzacției e-Commerce/plății online prin aplicarea de filtre antifraudă;

-      trimiterea de buletine informative periodice - cu aprobarea dumneavoastră.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali, bănci, terțe magazine virtuale sau firme de curierat.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în procesarea plăților online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate. Atunci când suntem solicitați să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

EuroPayment Service s.r.l. nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

SC EuroPayment Services S.R.L. va trimite unul sau mai multe mesaje de email la adresa dumneavoastră de email mesaje de email pot conține rezultatul tranzacției efectuate, chitanța de plată, solicitări de verificare suplimentară a tranzacției.

Prin continuarea tranzacției e-Commerce prin intermediul Site-ului secure.euplatesc.ro vă exprimați expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat de către SC EuroPayment Services s.r.l., în calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 5804/2007.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa poștală prezentată în secțiunea “Contact” sau prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

Utilizarea cookies

Putem plasa un „cookie” pe computerul dumneavoastră personal. Un cookie este un fișier mic pe care serverele noastre îl trimit computerului dumneavoastră și pe care computerul dumneavoastră îl trimite înapoi de fiecare dată când accesați o pagină de pe site-ul nostru. Cookies ne ajută să vă recunoaștem atunci când reveniți, pentru a personaliza și a seta limba de afișare în funcție de solicitările dumneavoastră. Folosim cookie-urile pentru a strânge datele sesiunii în mai multe scopuri, în special pentru a personaliza și îmbunătăți experiențele dumneavoastră individuale de vizionare. Majoritatea browserelor de Internet acceptă automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteți să dictați browserului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, să oprească acceptarea cookie-urilor și să vă avertizeze înainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitați. Dacă decideți să nu ne acceptați cookie-urile, veți putea totuși să accesați acele părți din site-ul nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veți putea vizualiza anumite informații de pe site-ul nostru, nu veți putea utiliza anumite caracteristici concepute pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru sau accesa multe din serviciile oferite de acesta.

Atenție la Phishing

"Phishing-ul" reprezintă o tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului cardului). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deși este identică cu pagina originală, este o imitație. Poate afișa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificați următoarele:

-      Adresa paginii de Internet trebuie să înceapă cu https://

-      În bara de stare, din partea de jos a navigatorului, să fie afișată și să se afișeze lăcățelul galben (care indică faptul că pagina este securizată).

-      Navigatorul nu trebuie să afișeze nicio eroare de securitate.

-      Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie cea a site-ului. Apăsați pe lăcățel.

-      Verificați ca certificatul de securitate să fie: „Issued to: numele_site-ului

Citește și Termeni și condiții.

www.euplatesc.ro nu vă va solicita niciodată codul pin, data expirării sau codul CVV2/CVC2 decât în formularul de plată. Nu trimiteți datele despre card prin email, telefonic sau prin alte formulare.

Ultima actualizare: 17.01.2015

 

Ştii dacă...

Ai vrea sa accepti carduri pe site-ul tau?
 





   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x