ja_mageia

Comisioane flexibile
Incepând cu luna Iunie 2012 am reluat programul de impulsionare a comerţului electronic prin implementarea unor taxe şi comisioane foarte flexibile pentru toţi comercianţii online. Pentru mai multe informaţii vă rugăm sa cereţi o ofertă de preţ.
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Cariere PDF Imprimare Email
Joi, 06 Septembrie 2012 23:15
EuPlătesc.ro este o companie specializată, care desfăşoară activităţi de plată electronică pe Internet şi dezvoltă produse antifraudă pentru aplicaţii de comerţ electronic.
Succesul nostru are la bază o echipa tânără, dinamică, care împărtăşeşte pasiunea pentru excelenţă şi munca în echipă.

EuPlătesc.ro se bucură de o echipă cu o experienţă de peste 6 ani în activităţi financiare pe Internet.
In cazul în care consideraţi că puteţi face parte din echipa noastră vă rugam să verificaţi, mai jos, dacă exista un post disponibil conform pregătirii dvs.

Următoarele posturi sunt disponibile în momentul de faţă.
Dacă doriţi să aplicaţi la unul dintre posturile afişate mai jos vă rugăm să ne transmiteţi CV-ul dvs la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , specificând postul dorit.
Dacă nu vă regăsiţi printre ofertele noastre ne puteţi transmite CV-ul dvs. la email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Veţi fi contactat de îndată ce va fi nevoie!
Ultima actualizare ( Joi, 06 Septembrie 2012 23:17 )
 
   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x