ja_mageia

Metro Romania
Incepând cu anul 2011, Metro Romania a ales EuroPayment Services ca furnizor de soluţii de plată online cu card bancar. Mai multe informaţii puteţi gasi aici.
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Certificare ISO 27001 și ISO 9001 pentru EuPlătesc.ro
Scris de Administrator   
Luni, 15 Decembrie 2014 22:45

EuroPayment Services s.r.l. a este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

Aceste certificări se adaugă la certificarea PCI-DSS 3.0 Level 1 și confirmă preocuparea EuPlătesc.ro de a îmbunătăți continuu a calității serviciilor livrate clienților noștri (bănci, comercianți, cumpărători) cât și faptul că eforturile noastre respectă standardele în domeniu.

Ultima actualizare ( Duminică, 05 Iulie 2015 15:28 )
 
EuPlătesc este MasterCard Compliant Service Provider
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 16 August 2014 11:53
EuPlătesc este MasterCard Compliant Service Provider

Includerea EuPatesc.ro, ca MSP (MasterCard Compliant Service Provider) permite comercianților care sunt în căutarea unui furnizor de servicii pentru procesarea plăților online să alegă EuPlatesc.ro, certificat PCI Level 1, în vederea reduceri sferei de aplicare a cerințelor PCI la nivelul comerciantului, ducând la diminuarea riscului de compromitere a datelor despre card.

Mai multe detalii despre MSP se pot citi pe pagina dedicată MasterCard http://www.mastercard.com/us/company/en/whatwedo/compliant_service.html.

Referința la "The MasterCard Compliant Service Provider List" publicată de MasterCard: http://www.mastercard.com/us/company/en/docs/SP_Post_List.pdf#page=17.

EuPlatesc.ro oferă servicii de plată online folosind cardurile bancare de debit sau de credit emise sub siglele VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro etc. cu plată integrală, plată recurentă sau plată în rate, prin intermediul băncilor AlphaBank, CEC, BCR, Banca Transilvania, OTP, Raiffeisen Bank. De asemenea EuPlătesc oferă servicii de verificare antifraudă și servicii de plată prin SMS și ordin de plată.

Ultima actualizare ( Sâmbătă, 16 August 2014 16:31 )
 
Click4pay
Scris de dummy   
Duminică, 27 Ianuarie 2013 21:01

Serviciul Click4pay a fost dezvoltat pentru a usura procesul de plata online cu card bancar, in aceleasi conditii de securitate a tranzactiei online. Activarea acestui serviciu se poate face doar la comerciantii care accepta acest tip de plata online cu card bancar. Dupa activarea acestui serviciu, la urmatoarele plati efectuate la comerciantul respectiv, veti avea posibilitatea sa alegeti sa platiti prin metoda Click4pay. In acest caz, vi se vor afisa detaliile sumare ale cardului bancar utilizat la tranzactia initiala, urmand ca dumneavoastra sa introduceti doar parola 3DSecure, pe pagina bancii emitente a cardului (daca este cazul).

Pentru mai multe infomratii despre acest serviciu, va rugam sa ne contactati.

Ultima actualizare ( Duminică, 27 Ianuarie 2013 21:26 )
 
euplatesc.ro - Cere o oferta

Ce spun clienţii...

Marinescu Mihai
Sample image Am reuşit sa aflu, rapid, dacă am un card inrolat în 3DSecure. Mulţumesc!

Centru de psihologie
Sample imageColaborarea cu euplatesc.ro este incredibilă: simplu, uşor, sigur!

jadealliance.ro
Sample image Vânzările cresc, cresc, cresc...


Confidenţialitate

Sistemul nostru informatic are la dispoziţie metode adecvate pentru protecţia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum şi a operaţiunilor, tranzacţiilor pe care aceştia le efectuează

citeşte mai mult...

Ştii dacă...

Ai vrea sa accepti carduri pe site-ul tau?
 

   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x